ZAŠTO IZABRATI
INVICTUS?

Invictus Softwares Limited može ponuditi širok izbor usluga za razvoj Vašeg proizvoda.

Naš tim je sastavljen od visoko kvalifikovanih pojedinaca koji će proizvesti sve što se možete zamisliti.

POGLEDAJTE PROJEKTE

USLUGE

Razvoj Mobilnih Aplikacija

Razvoj Mobilnih Aplikacija

Danas se preko 50% veb saobraćaja obavlja na pametnim telefonima, a Invictus tim spreman je da dizajnira i razvije mobilne aplikacije za sve platforme. Iako je pravljenje 'responsive' stranica za nas imperativ, u nekim slučajevima je bolje razviti mobilnu aplikaciju koja će zauzvrat korisnicima pružiti bolje iskustvo.

Veb Dizajn

Veb Dizajn

Razvoj Vašeg veb-sajta tako da bude privlačan kupcima i korisnicima je od najveće važnosti. Dizajn će privući njihovu pažnju i zainteresovati ih za ono što možete ponuditi. Visoko kvalifikovan tim grafičkih dizajnera pružiće Vam jedinstveno dizajnersko rešenje za Vašu firmu.

Sistem Administrator

Sistem
Administrator

Invictus Vam nudi 'po potrebi' ili honorarnog administratora sistema, čime štedite novac. Administracija sistema ponekad može biti izuzetno iscrpljujuća i može zahtevati visoko kvalifikovan pristup, koji Vam možemo ponuditi.

Grafički Dizajn

Gafički Dizajn

Da bismo upotpunili pakete brendiranja, naša kompanija nudi grafički dizajn svetske klase. Bez obzira da li je u pitanju brendiranje za novu firmu ili re-branding za postojeću, pobrinućemo se da dobijete upečatljiv dizajn.

Pored brendiranja, većini preduzeća će s vremena na vreme biti potreban novi marketinški materijal. Tu smo da Vam pomognemo da predstavite nove proizvode i usluge svojim klijentima!

Backend Programiranje

Backend
Programiranje

Backkend programiranje je ono što povezuje server, aplikaciju i bazu podataka. Rad „iza scene“ pokreće Vaš dinamički veb-sajt ili aplikaciju i pruža bolje iskustvo krajnjim korisnicima. Njegova glavna funkcija je čuvanje i preuzimanje podataka iz baze podataka.

Frontend Programiranje

Frontend
Programiranje

Frontend programiranje je ono što krajnjim korisnicima pruža vizuelni osećaj i omogućava im da komuniciraju sa Vašim veb-sajtom. Invictus koristi HTML, CSS i JavaScript da bi oživeo vaš dizajn.

Omogućićemo konstantno fronend iskustvo, bez obzira na to koji uređaj koristi vaš korisnik, učinivši da Vaš veb-sajt bude 'responsive'.

Dizajn Baze Podataka

Dizajn
Baze Podataka

Baza podataka je temelj svakog dinamičkog veb-sajta i aplikacije. Naši softverski inženjeri će Vam pomoći da organizujete svoje podatke i ideje tako što će stvoriti relacijsku bazu podataka prilagođenu vašim potrebama.

Korisnička Podrška

Korisnička
Podrška

Invictus se ponosi time što zadovoljstvo svojih klijenata stavlja na prvo mesto. Možemo Vam pružiti korisničku podršku 24 časa dnevno, što znači da će iskustvo Vaših krajnjih korisnika uvek biti na najvišem nivou.

Bez obzira na Vašu lokaciju i veličinu Vašeg preduzeća, Inivctus će Vam moći pružiti najbolju moguću korisničku podršku.