EU Business School konferencija: E-commerce

Maj 25, 2022



Invictus Softwares tim konstantno radi na svojoj edukaciji i unapređivanju znanja, pa je prusustvo na EU Business School konferenciji: E-commerce bilo neizostavno!

Čuveni međunarodni fakultet za biznis, EU Business School, u saradnji sa INO edukacijom organizovao je konferenciju koja se bavila temom zarade preko interneta u narednih 10 godina. Ovom prilikom održano je i specijalno predavanje profesora Petrosa Bouchorisa, eksperta za međunardoni e-commerce koji je održao key note predavanje! Nakon predavanja usledila je panel diskusija u kojoj su učestvovali Mihailo Ponjavić, glavni direktor za e-commerce u Tehnomaniji, Ljiljana Ahmetović, glavni izvršni direktor u Shoppster Srbija i Marko Ilić, Head of Product kompanije Ananas.

Tema prodaje preko interneta doživela je ogroman rast u uslovima pandemije, pa je e-commerce postao veoma bitan deo poslovanja domaćih i stranih firmi i samim tim predstavlja ozbiljan izvor zarade. Radi unapređivanja i kreiranja svežih ideja na polju marketinga za naše klijente, sa zadovoljstvom smo posetili konferenciju i stekli uvid u najnovije trendove koje ćemo vrlo rado primeniti u daljem radu!