SOFTVER
SKOVAN ZA VAS

Zašto Invictus?

USLUGE

Rad sa Invictus Softwares Limited ne samo da će Vam pružiti proizvod najboljeg kvaliteta, več će takođe garantovati razvoj istog od strane našeg visoko kvalifikovanog tima. Naše osoblje tečno govori engleski, nemački, srpski i italijanski, što znači da ćemo uspeti da izbegnemo jezičke barijere.
Ponosni smo što možemo strogo slediti rokove, a pritom ne žrtvovati kvalitet obavljenog posla. Da bismo bili sigurni da su sve potrebe naših klijenata ispunjene, sledimo radni proces koja započinje kreativnim brifom i završava se distribucijom proizvoda.
S obzirom na brzinu kojom se tehnologija razvija, obavezno je da sledimo nove tehnologije i softvere i da se edukujemo sve vreme. Na ovaj način su proizvodi namenjeni našim klijentima uvek najisplativije i najsavremenije rešenje.

Razvoj Mobilnih Aplikacija

Razvoj Mobilnih Aplikacija


Veb Dizajn

Veb Dizajn


Administracija Sistema

Administracija
Sistema


Grafički Dizajn

Grafički Dizajn


Backend Programiranje

Backend
Programiranje


Frontend Programiranje

Frontend
Programiranje


Dizajn Baze Podataka

Dizajn Databaza


Korisnička Podrška

Korisnička Podrška


SVEOBUHVATNO REŠENJE

UNAJMITE NAS

1. KREATIVNI BRIF

Da bismo izradili najbolje moguće rešenje za Vas, moramo u potpunosti razumeti Vaše potrebe i viziju, stoga je prva stvar koju radimo prilikom pokretanja projekta pažljivo slušanje. Sedećete sa našim menadžerom projekta i zajedno ćete proći sve željene funkcije.

2. PROJEKTNA DOKUMENTACIJA

Vaše ideje se koriste za kreiranje projektne dokumentacije. Kad napravimo projektnu dokumentaciju, moćićemo da odredimo tačne tehnologije koje ćemo koristiti za izradu Vašeg softvera.

RADNI
PROCES

3. FORMIRANJE TIMA

Uzimajući u obzir zahteve, specifikaciju i rokove Invictus Softvares formiraće tim kvalifikovanih stručnjaka koji će oživeti Vaše ideje.

4. RAZVOJ

Invictus tim će naporno raditi na stvaranju i sastavljanju svih delova softvera, što rezultira neverovatnim proizvodom proizvedenim za klijenta.

5. DISTRIBUCIJA

Invictus se izdvaja pružajući kvalitetnu podršku na svakom koraku. Naš tim će dati sve od sebe da pruži pomoći od razvoja i distribucije sve do nadogradnje i održavanja.

VESTI

Maj 25, 2022

EU Business School konferencija: E-commerce

Invictus Softwares tim konstantno radi na svojoj edukaciji i unapre

...

Oktobar 13, 2021

Uskoro otvaranje kancelarije u Beogradu!

Nakon oporavka od krize izazvane od strane Covid-19, Invictus Softw

...

Februar 14, 2021

Redizajn vebsajta Autosaveapp

S' obzirom na rast biznisa našeg klijenta, AutosaveApp,

...

E-MAIL LISTA